PROMOSI APE HARI NI.

Sunday, February 3, 2019

FOREX MENJANA PENDAPATAN



Assalamualaikum

Salam Forex semua ,selamat tahun baru 2019 lama dah sy x hadir disini
maklumlah sibuk sikit sekarang ni .
Hari ini saya nak berkongsikan sedikit pengalaman yang sudah hampir 2 tahun lebih saya ceburi
nak tau.. hmm dh tentu pasal forex x de benda lain lagi ..

Anda di luar sana bolehlah bertanyakan pokcik google pasal forex ni kalau nak lebih lanjut berkenaan perniagaan mata wang ni.

kalau anda dh mula paham apa itu forex ..first saya nak katakan pada anda semua mesti ada minat  ye, kalau x de mintak tolong jangan sesekali cuba nak try ..sebab forex ni bukan boleh dibuat main2 .
Memang sangat2 berisiko .Tapi kalau x minat macam mana boleh nak try pulakk...haha

Ok lah sy x nak panjang cerita ..kalau anda dh mula minat dgn dengan forex ni boleh lah register dulu di link ni ye .

sekian terima kasih kerana sudi hadir disini.

Monday, September 3, 2018

MATA WANG DIGITAL ( CRYPTO)

Assalamualaikumm

Lama x update blog ni.. apa khabar semua harap semua baik2 belaka.
Jom kita kita ke topik hari ini , masa kini, terkini., dan masa hadapan kita.
"CRYPTO" apa tu benda alah.. ye hanya orang memahami sahaja tahu.
Masa sekarang semua orang sibuk dengan crypto ni..jadi apa salahnya ada di luar sana mencuba untuk sama memeriahkan lagi mata wang di gital kat malaysia ni .
Bagi yang berminat nak mendaftar secara percuma dengan mengklik disini x perlu keluar duit pun
free sahaja.

Tuesday, March 1, 2016

BAPA BERI GANJA 3 KALI SEHARI PADA ANAK

Ampang: “Ganja sangat memberi manfaat terutama kepada remaja. Ia dapat membantu menghubung sel-sel otak dan membuatkan mereka lebih cerdik.”

Demikian dakwaan seorang bapa yang cuba mempertahankan tindakannya ketika ditahan anggota penguat kuasa Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK) Ampang dalam operasi bersepadu bersama-sama Polis Diraja Malaysia (PDRM), semalam.

Lebih mengejutkan apabila tanpa rasa bersalah, lelaki berusia 54 tahun itu mengaku memberikan ganja kepada anaknya tiga kali sehari.

Difahamkan, lelaki itu turut menceraikan isterinya selepas mereka tidak sehaluan dalam pendapatnya mengenai kebaikan penggunaan ganja.

Menurut bapa kepada empat anak itu, dia tidak kisah mengambil ganja bersama-sama anaknya kerana ia memberi manfaat kepada mereka.

Dia yang mengaku pernah memiliki syarikat pakar perunding motivasi memberitahu sudah menghisap ganja sejak 30 tahun lalu.

“Anak saya sukar belajar dan mengalami kemurungan sekiranya tidak mengambil ganja.

“Ganja adalah satu tumbuhan yang baik kepada manusia, mengapa perlu dihalang?” katanya.

Sementara itu, Ketua Pegawai AADK Ampang Hasnina Ibrahim berkata, suspek ditahan bersama anaknya dalam serbuan di sebuah padang taman permainan di Taman Dagang, di sini.

Katanya, lelaki itu yang bekerja sebagai penjual sate mengaku memberikan dadah kepada anaknya sejak belajar di sekolah menengah.

“Dia mengaku mengambil ganja enam kali sehari dan sering menghisap dadah bersama anaknya yang kini mempunyai diploma.

“Dia mengaku rumah tangganya hancur kerana isterinya tidak bersetuju dengan tindakannya,” katanya.

Katanya, mereka dihantar menjalani rawatan pemulihan di institusi pemulihan AADK.


- See more at: http://www.hmetro.com.my/node/119205....KKVwaE3F.dpuf

Thursday, December 4, 2014

AMALAN BISMILLAH 5


Assalamualaikum
Sedikit penkongsian ayat ini

MANAFAAT:
Manafaat Bismillah 5 ini terlalu banyak, dan secara keseluruhannya boleh menjadi penawar kepada semua jenis penyakit & rasa bisa pada tubuh badan samada yang diketahui puncanya atau pun tidak.

KAIFIAT/CARA:
Letakkan tangan di tempat yang sakit, tarik nafas, dan baca Bismillah 5 sebanyak 7 kali. Kemudian tiup pada tempat yang sakit itu. Selepas itu tiup/hembus pula pada air.
Jika tempat sakit itu tak boleh diletakkan tangan, sebab sakit atau payah untuk letakkannnya, boleh letakkan tangan di anggota lain dengan fokus hati yang tinggi dan anggaplah/gambarkan tempat tersebut adalah anggota yang sakit

Friday, November 21, 2014

JANA PENDAPATAN DENGAN ADF.LY

 BAYARAN KOMISYEN ADFL.LY
bayarankomisyenkedalamakauanpaypal untuk hari ketiga saya dafrtar.Alhamdulillah Buat Duit Dengan Link pendek ini masih lagi berjalan lancar walaupun orang lain dah
lama makan hasil daripada Adf.ly ini.Namun program buat duit tampa modal ini masih lagi releven sehingga kini.

Saya tunjukan gambar printscreen akaun Adf.ly saya yang baru berusia 3hari seperti dibawah
bayangkan kalau sebulan ,setahun berapa saya dapat jadi apa yang anda tunggu lagi...

Sekiranya ada rakan yang berminat nak sertai bolehlah klik link ini : DaftaraAdf.ly
Daftar percuma je

Selepas daftar anda cuba pendekkan link blog anda
copy paste link blog asal anda ke dalam kotak Adf.ly dan klik kotak shrink! dan
akan keluar link macan ni http://adf.ly/uMrLb 
selamat mencuba sekian wasalam.tq.

Monday, November 17, 2014

UFUN

Join sekarang sementara harga masih rendah..
Jika anda join hari ni pada harga 0.114 dan jual pada harga 1.00..
Apa anda akan dapat??
Contoh:
Join hari ni dgn pakej 500usd akan dpt 3,508 utoken..
Dalam mase 5-7 bulan harga akan naik ke 1.00usd..
Brapa untung jika harga naik 1.00usd?
3,508x1.00=usd3,508x3.2=RM11,225.60 tolak modal RM1900=RM9,325.60..ok x??tak sampai 1 tahun dpt pulangan mcm ni..
Xpayah cari org pun..duduk saje ..
Ni utk pakej murah je..RM1900
Kalau nk cepat untung,ambik pakej besar..
500usd,1000usd,5000usd,10000usd..
KOS HIDUP SEMAKIN TINGGI..APE YANG ANDA BUAT??ADAKAH BERDEMONSTARI DIJALANAN SUPAYA KERAJAAN BAGI BALIK SUBSIDI????
JANGAN LEPASKAN PELUANG INI !!! 019-9491679

Monday, November 3, 2014

EMAS TERBAIK


Walaupun harga emas masih turun lagi tapi alhamdulillah jual beli emas saya masih macam biasa
x susah pun kalau nak beli emas ni..1 gm pun dah dah boleh mula contoh :

1g pun boleh mula
Anda keluarkan RM 180 utk 1 gram emas sebagai simpanan.
Anda akan dapat RM16 sebagai hibah setiap bulan selagi simpanan asal anda tidak dikeluarkan.
Itu baru 1 gram.
Kalau 10 gram, dapat RM160.
100gram RM 1600!
Minimum 1 gram shj
Semua mampu.
Anda mampu mengubahnya.
Bertindak sekarang.
No agreement
Jual beli sahaja - resit disediakan
===========
URUS NIAGA TAMAT APABILA ANDA KELUARKAN MODAL
CUT OFF DATE - 19 NOVEMBER 2014
BAYARAN BULANAN 25 -30 SETIAP BULAN  UTK AGIHAN BAYARAN
APA YANG DITUNGGU LAGI HUBUNGI/WHATSUP
SAYA ZAM 019-9491679

ShareThis

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails