PROMOSI APE HARI NI.

Tuesday, March 1, 2016

BAPA BERI GANJA 3 KALI SEHARI PADA ANAK

Ampang: “Ganja sangat memberi manfaat terutama kepada remaja. Ia dapat membantu menghubung sel-sel otak dan membuatkan mereka lebih cerdik.”

Demikian dakwaan seorang bapa yang cuba mempertahankan tindakannya ketika ditahan anggota penguat kuasa Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK) Ampang dalam operasi bersepadu bersama-sama Polis Diraja Malaysia (PDRM), semalam.

Lebih mengejutkan apabila tanpa rasa bersalah, lelaki berusia 54 tahun itu mengaku memberikan ganja kepada anaknya tiga kali sehari.

Difahamkan, lelaki itu turut menceraikan isterinya selepas mereka tidak sehaluan dalam pendapatnya mengenai kebaikan penggunaan ganja.

Menurut bapa kepada empat anak itu, dia tidak kisah mengambil ganja bersama-sama anaknya kerana ia memberi manfaat kepada mereka.

Dia yang mengaku pernah memiliki syarikat pakar perunding motivasi memberitahu sudah menghisap ganja sejak 30 tahun lalu.

“Anak saya sukar belajar dan mengalami kemurungan sekiranya tidak mengambil ganja.

“Ganja adalah satu tumbuhan yang baik kepada manusia, mengapa perlu dihalang?” katanya.

Sementara itu, Ketua Pegawai AADK Ampang Hasnina Ibrahim berkata, suspek ditahan bersama anaknya dalam serbuan di sebuah padang taman permainan di Taman Dagang, di sini.

Katanya, lelaki itu yang bekerja sebagai penjual sate mengaku memberikan dadah kepada anaknya sejak belajar di sekolah menengah.

“Dia mengaku mengambil ganja enam kali sehari dan sering menghisap dadah bersama anaknya yang kini mempunyai diploma.

“Dia mengaku rumah tangganya hancur kerana isterinya tidak bersetuju dengan tindakannya,” katanya.

Katanya, mereka dihantar menjalani rawatan pemulihan di institusi pemulihan AADK.


- See more at: http://www.hmetro.com.my/node/119205....KKVwaE3F.dpuf

Thursday, December 4, 2014

AMALAN BISMILLAH 5


Assalamualaikum
Sedikit penkongsian ayat ini

MANAFAAT:
Manafaat Bismillah 5 ini terlalu banyak, dan secara keseluruhannya boleh menjadi penawar kepada semua jenis penyakit & rasa bisa pada tubuh badan samada yang diketahui puncanya atau pun tidak.

KAIFIAT/CARA:
Letakkan tangan di tempat yang sakit, tarik nafas, dan baca Bismillah 5 sebanyak 7 kali. Kemudian tiup pada tempat yang sakit itu. Selepas itu tiup/hembus pula pada air.
Jika tempat sakit itu tak boleh diletakkan tangan, sebab sakit atau payah untuk letakkannnya, boleh letakkan tangan di anggota lain dengan fokus hati yang tinggi dan anggaplah/gambarkan tempat tersebut adalah anggota yang sakit

Friday, November 21, 2014

JANA PENDAPATAN DENGAN ADF.LY

 BAYARAN KOMISYEN ADFL.LY
bayarankomisyenkedalamakauanpaypal untuk hari ketiga saya dafrtar.Alhamdulillah Buat Duit Dengan Link pendek ini masih lagi berjalan lancar walaupun orang lain dah
lama makan hasil daripada Adf.ly ini.Namun program buat duit tampa modal ini masih lagi releven sehingga kini.

Saya tunjukan gambar printscreen akaun Adf.ly saya yang baru berusia 3hari seperti dibawah
bayangkan kalau sebulan ,setahun berapa saya dapat jadi apa yang anda tunggu lagi...

Sekiranya ada rakan yang berminat nak sertai bolehlah klik link ini : DaftaraAdf.ly
Daftar percuma je

Selepas daftar anda cuba pendekkan link blog anda
copy paste link blog asal anda ke dalam kotak Adf.ly dan klik kotak shrink! dan
akan keluar link macan ni http://adf.ly/uMrLb 
selamat mencuba sekian wasalam.tq.

Monday, November 17, 2014

UFUN

Join sekarang sementara harga masih rendah..
Jika anda join hari ni pada harga 0.114 dan jual pada harga 1.00..
Apa anda akan dapat??
Contoh:
Join hari ni dgn pakej 500usd akan dpt 3,508 utoken..
Dalam mase 5-7 bulan harga akan naik ke 1.00usd..
Brapa untung jika harga naik 1.00usd?
3,508x1.00=usd3,508x3.2=RM11,225.60 tolak modal RM1900=RM9,325.60..ok x??tak sampai 1 tahun dpt pulangan mcm ni..
Xpayah cari org pun..duduk saje ..
Ni utk pakej murah je..RM1900
Kalau nk cepat untung,ambik pakej besar..
500usd,1000usd,5000usd,10000usd..
KOS HIDUP SEMAKIN TINGGI..APE YANG ANDA BUAT??ADAKAH BERDEMONSTARI DIJALANAN SUPAYA KERAJAAN BAGI BALIK SUBSIDI????
JANGAN LEPASKAN PELUANG INI !!! 019-9491679

Monday, November 3, 2014

EMAS TERBAIK


Walaupun harga emas masih turun lagi tapi alhamdulillah jual beli emas saya masih macam biasa
x susah pun kalau nak beli emas ni..1 gm pun dah dah boleh mula contoh :

1g pun boleh mula
Anda keluarkan RM 180 utk 1 gram emas sebagai simpanan.
Anda akan dapat RM16 sebagai hibah setiap bulan selagi simpanan asal anda tidak dikeluarkan.
Itu baru 1 gram.
Kalau 10 gram, dapat RM160.
100gram RM 1600!
Minimum 1 gram shj
Semua mampu.
Anda mampu mengubahnya.
Bertindak sekarang.
No agreement
Jual beli sahaja - resit disediakan
===========
URUS NIAGA TAMAT APABILA ANDA KELUARKAN MODAL
CUT OFF DATE - 19 NOVEMBER 2014
BAYARAN BULANAN 25 -30 SETIAP BULAN  UTK AGIHAN BAYARAN
APA YANG DITUNGGU LAGI HUBUNGI/WHATSUP
SAYA ZAM 019-9491679

Sunday, August 10, 2014

EMAS

ASSALAMUALAIKUM..
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin kepada pengunjung yg sudi bertandang ke blog saya yang x seberapa ni.. Hari ni saya nak cerita pasal Emas...Emas..Emas.. asyik2 Emas2 tapi itulah yang mampu saya huraikan sedikit di blog saya ni..moga anda semua di luar sana sedar bahawa rezeki dengan emas ni tidak terjangkau oleh akal..Allah Hu Akbar..kalau anda berani untuk bertanya dengan saya atau sesiapa di luar sana yang boleh dipercayai..cubalah..tak rugi kalau cuba pun ..saya rasa perkara yang baik x salah untuk di kongsi bersama ..disini adalah ayat Pakar Emas yang membuat program2 yg x pernah stop pasal emas ni..ada shaja program baru yg di keluarkanya.. hayatilah dengan penuhnya yakin........
 
Kalau ini silap, lagi ler silap pinjam duit beli rumah dan kereta… sebab kedua-duanya liability bukannya asset… menderrr lah… sapa main emas tak pinjam duit memang ler banggang. Yang korang campak barang ke arrahnu tu bukan pinjaman?... hahaha… yang lagi penting, berapa yang kau kena bayar dan berapa yang kau boleh dapat… contoh… biras aku pinjam RM67,000 dari bank… kena bayar bulanan rm500++… Duit tu dia belikan TB, dapat dalam 400g… sebulan dia dapat, RM5,600… rugi ke?
Maksud daripada keterangan diatas:
TB= Tempahan Berdiskaun.
Beli emas dengan harga yg disediakan dan buat pilihan untuk ambik barang atau nak jual balik atau buat oder baru bagi bulan ke dua dan mendapat diskaun dari belian oder yg baru tersebut.
Contoh:..
1gm Emas =Rm 180.00 diskaun bulan Rm 16.00/bln
10gm Emas = Rm 1800.00 diskaun Rm160.00/bln
100gm Emas = Rm 18000.00 diskaun Rm 1600.00/bln
selebihnya anda kiralah sendiri..
diskaun akan dapat selagi anda tidak jual balik semula belian emas anda

SEGALA MAKLUMAT LANJUT BOLEH BERHUBUNG DENGAN WAKALAH ZAM /WASUP 019 94941679

Tuesday, June 3, 2014

Fahami Dulu

Assalamualaikum.. kepada semua yang mengikuti perkembangan blog saya yang biasa ini. Terlebih dahulu saya ucapkan ribuan terima kasih kerana menyokong saya dalam mempelbagaikan blog saya ini. Saya hari ini akan menyambung post saya yang sebelum ini iaitu mengenai perniagaan pengiklanan online https://www.spshops.com apa yang akan dipaparkan di sini adalah video yang mungkin dapat membantu dalam memahami anda di luar sana yang berminat dalam memperkembangkan perniagaan mereka secara total. Video ini saya rakam pada malam tadi  bertempat di Hotel Saujana Dungun pada jam 9pm bertarikh 2.jun2014 maaflah jika anda rasa masa video memamakan masa anda yang lagi penting terpulanglah sekian ..


ShareThis

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails