PROMOSI APE HARI NI.

Friday, February 18, 2011

AKSESORI KERETA


KEPADA PEMINAT KERETA DI LUAR SANA DI SINI SAYA TAK TERKECUALI MEMANG MINAT DENGAN HIASAN KERETA TERUTAMA PADA LAMPU, TAK KISAHLAH LAMPU DEPAN KE BELAKANG SEMUANYA SAYA MINAT .JADI UNTUK MENAMBAHKAN LAGI KEPUASAN PELAWAT BLOG SAYA NI SEDIKIT INFO SERTA GAMBAR DAN VIDEO BERKENAAN HIASAN LAMPU YANG TELAH SAYA PAKAI PADA KERETA SAYA .PADA PENDAPAT SAYA, MINAT PADA HIASAN INI ADALAH SATU KEPUASAN BILA DAPAT MENUKAR SESUATU BENDA YANG ADA PADA KERETA KITA, TERPULANG PADA INDIVIDU ITU SENDIRI YANG MEMILIK KENDERAAN MEREKA.ANDA DI LUAR SANA MUNGKIN LAIN CITARASA ATAU PUN SAMA DENGAN SAYA.

PADA KALI PERTAMA INI SAYA TUNJUKAN GAMBAR LAMPU BREK BELAKANG KERETA SAYA YANG TELAH DI TUKAR DENGAN LAMPU LED . KALAU ADA SESIAPA YANG BERMINAT UNTUK MEMILIK LAMPU SEPERTI MANA YANG SAYA PAKAI INI BOLEH MEMBUAT TEMPAHAN DENGAN MENGHUBUNGI DI NO H/P 019-9491679 ..KALAU ANDA BERASAL DARI TERENGGANU BOLEH BUAT TEMU JANJI TERUS DAN KALAU YANG BERADA LUAR NEGERI TERENGGANU BAYARAN PENGHANTARAN POS SEDIKIT DI KENAKAN.


LAMPU LED BELAKANG KERETA WAJA


NEGERI TERENGGANU RM 80 SAHAJA SATU UNIT
LUAR NEGERI TERENGGANU RM 80 + RM 15 POSBILA BUKA LAMPU WAKTU MALAM LED WARNA BIRU AKAN KELUAR
DAN APABILA BREK LAMPU LED MERAH KELUAR.

SEKIAN SAHAJA UNTUK KALI INI. TERIMA KASIH.

4 comments:

KUREKURE COMEL said...

tp...lampu ni tak salah ke?...mina seram gk...kalo pkai tbe2 kena..huhuhu

Zaman Mohammad said...

klu ikut JPJ leh kena ni.. hum..

zamani said...

setakat ni x de lagi arahan yang mengatakan pakai lampu ni salah, ramai dh kawan2 yang pakai sebab ia hanya sekadar lampu hiasan ..jadi kalau x berani nak pakai baik jangan pakai huhuhu... ini semua hanya pada minat seseorang je tiada yang lebih dari itu.

Anonymous said...

terbaikk lah bro..

Post a Comment

ShareThis

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails